Uw eigendommen veilig opgeslagen

GarageComPlex is een goed beveiligd binnen terrein voor veilige opslag van uw goederen. De veiligheid van uw eigendommen is voor u zeer belangrijk, dat begrijpen wij zeker. Daarom biedt GarageComPlex Waddinxveen u een veilige opslag voor al uw eigendommen. Deze kunnen immers een financiële maar ook een emotionele waarde met zich meebrengen. Het GarageComPlex wordt dan ook 24/7 bewaakt dmv camera's.

Staat van oplevering opslag-unit

Deze opslagunits zijn toegankelijk via een overheaddeuren die maar liefs 2.60 breed zijn. De ruimte is verder uitgevoerd met een  afgewerkte betonvloer en een eigen elektrameter t.b.v. schakelaar met 2 verlichtingspunten en 2 dubbele wandcontactdozen


Camera Beveiliging 24/7

Het GarageComPlex terrein is omheind en is alleen toegankelijk via een elecktrische schuifpoort. Via deze elektrische schuifpoort, te openen via uw mobiele telefoon, kunt u het GarageComPlex betreden. Alle activiteiten op het terrein worden 24/7 gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kunnen deze beelden achteraf terug worden bekeken.


Brandwerend:

Op het GarageComPlex zijn brandwerende voorzieningen aangebracht, comform de eisen van de brandweer. Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069 voor brandwerendheid en constructiesterkte.


Sanitaire voorzieningen:

Op het GarageComPlex zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig; een dames- en een herentoilet,
een wastafel, een handdoek dispenser.


GarageComPlex beheerder:

Voor het GarageComPlex zal een beheerder worden aangesteld. Er geld op het gehele complex een huishoudelijk reglement, waaraan een ieder die zich op het terrein bevindt zich aan zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder aanspreken op zijn of haar gedrag.

De beheerder zal zorg dragen voor het onderhoud van het terrein. Zo garanderen we ook voor in de toekomst een veilig, schoon en goed onderhouden GarageComPlex.