Waarom een garage unit/opslag huren?

Uw eigen werkplek of bedrijfsruimte voor een bepaalde periode huren? Een garagebox unit/opslag huren biedt vele mogelijkheden.
Je kunt er in werken, ondernemen, je inboedel er in opslaan, of klussen? En dat allemaal op een goed bereikbare, nette en beveiligde locatie?    Dat is allemaal mogelijk, bij GarageComPlex Waddinxveen.

Bij GarageComPlex kunnen ondernemers, zzp-ers en particulieren een garagebox unit /opslag huren als zij  de stap willen
maken naar een eigen bedrijfs- of klusruimte.

Bij ons krijgt je een onderhoudsvrije, kwalitatieve garagebox/unit en ondernemers, zzp-ers krijgen ook een brievenbus tot hun beschikking bij de entree van het GarageComPlex. Ondernemers/ zzp-ers kunnen deze gebruiken voor hun vestigingsadres bij de KvK.


GarageComPlex realiseert 2017, +/-16 garage/opslag-units aan de Staringlaan te Waddinxveen.
De eerste 17 garage/opslag-units zijn inmiddels volop in de verhuur. Heeft u vragen of interesse in een multifunctionele garage/opslag unit van GarageComPlex,                stuur dan een e-mail.

De locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen, nabij uitvalswegen N11, A12 en A20.
Daarbij ligt Zoetermeer, Alphen aan den Rijn op +/- 25 minuten en  Boskoop en Gouda op zo'n 10 min afstand van de locatie Waddinxveen. Het GarageComPlex heeft een representatieve uitstraling en is afsluitbaar, 24/7 bewaakt en beschikt over parkeermogelijkheden.

        Garage Unit  3m x 7m x 3m

Vooraanzicht Garagecomplex 1e fase

Contact opnemen met GarageComPlex

Wilt u een opslag-unit huren of wilt u meer informatie over het huren bij GarageComPlex Waddinxveen?
Ons verkoopteam helpt u graag verder. Neem dan gerust contact met van onze medewerkers. Klik hier voor het contact formulier op onze website